930×122 CAPRA 5

conflict

Argeș. Scandal monstru! S-a tras cu pistolul!

Argeș. Scandal monstru! S-a tras cu pistolul!

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați azi în legătură cu faptul că în localitatea Poiana Lacului a avut loc o stare conflictuală între membri a două familii la care au participat mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Poiana Lacului, dar au fost direcționate și echipe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni care au aplanat conflictul.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Argeș. Scandal monstru! S-a tras cu pistolul!

Din primele verificări, o persoană dintre cele implicate ar fi folosit un pistol de tip airsoft cu care ar fi provocat leziuni ușoare la nivelul antebrațului unei alte persoane.

Având în vedere acest aspect, la locul intervenției s-au deplasat și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

În cauză, continuă verificările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto: Arhivă ePitesti.ro/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3