EcoMoto 930×122

campulung

Argeș: Schimbări în bine la examenul auto, la proba de traseu

Argeș: Schimbări în bine la examenul auto, la proba de traseu

Citiți și: Decizie pentru tinerii care vor să obțină permisul de conducere mai repede!

O altă sesiune suplimentară de examinare la proba practică a examenului pentru permis a avut loc miercuri la Câmpulung. 75 de candidați au fost testați.

Prima sesiune de acest fel a fost organizată în luna mai.

Citiți și: Încă un accident! O femeie este rănită, trei mașini – lovite!

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, declara atunci că la Câmpulung încă mai există probleme în ceea ce privește timpii între probele pentru obținerea permisului de conducere, candidații fiind nevoiți să aștepte două luni până la examenul practic.

După cea de-a doua sesiune suplimentară, timpul de așteptare a fost redus cu două săptămâni.

Examinatorii Serviciului Permise Argeș au participat ieri la examinarea suplimentară. Printre candidații programați au fost persoane care au susținut testarea pentru prima dată sau cărora le expirau dosarele.

Este a doua sesiune de acest fel organizată în Muscel și timpul de așteptare a fost redus cu două săptămâni.”, a transmis Radu Perianu.

La Pitești, candidații care trec de proba teoretica sunt programați în mai puțin de o lună la examinarea practică.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90