EcoMoto 930×122

mioveni

Se dau câte 500 de lei pentru anumite familii

Joi, 15 septembrie 2022, de la ora 17.00, la sediul Centrului Cultural Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local din Primăria Mioveni, Argeș.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La această şedinţă sunt prevăzute 20 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

– aprobarea Metodologiei de identificare a persoanelor și familiilor marginalizate social și a persoanelor și familiilor cu risc de marginalizare socială, precum și a Programului de măsuri pentru prevenirea și combaterea marginalizării sociale;

– aprobarea stabilirii nivelului alocației zilnice de hrană pentru persoanele beneficiare ale Cantinei Sociale;

– aprobarea demolării imobilului ”Clădire Cantină” situat în orașul Mioveni, strada Profesor Dumitru Mîndruță nr. 1;

– aprobarea acordării distincției ‹‹ Diploma de aur›› și a premiului în sumă netă de 500 lei, familiilor care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în anul 2022 etc.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei, AICI, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3