EcoMoto 930×122

bradu

Argeș. Se oferă gratuit în această localitate!

Argeș. Se oferă gratuit în această localitate!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria Bradu oferă gratuit cetățenilor cu domiciliul în Bradu pubele pentru colectarea sticlelor și recipiente pentru compost.

Pubelele și recipientele pentru compost se ridică de la sediul S.C. HCB CONSTRUCT INVESTMENT S.R.L., firma Consiliului Local Bradu, din strada Învățător Sabin Iliescu, nr. 5.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Primăria Bradu și HCB CONSTRUCT INVESTEMENT îi îndeamnă pe locuitorii comunei să transforme deșeurile biodegradabile în îngrășăminte utile pentru sol, prin compostare, o formă naturală și simplă de reciclare.

Argeș. Se oferă gratuit în această localitate!

Informații la numărul de telefon: 0764 460 741

Deșeurile din sticlă se ridică în ultima vineri din lună!

În ceea ce privește acțiunea de colectare a deșeurilor vegetale, doar iarbă, acestea trebuie depozitate în saci, în fața proprietății.

Locuitorii care vor scoate alte resturi vegetale, în afară de iarbă, vor fi sancționați de Poliția Locală Bradu!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Misu spune:

    ce inseamna iatba? numai pir, mohor ,ambrozie?Dar grasita stir loboda ,papadie…acestea nu sint tot ierburi.Cita botanica au facut politistoi locali sa poata face diferenta la monocotiledonate sau la plante leguminoase ardei rosii castraveti sau frunza de telina si morcovi.Nu cumva vor face exces de zel sa-si justifice leafa?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3