930×122 CAPRA 5

bradu

Argeș: Se vinde Petrochimia Bradu!

Argeș: Se vinde Petrochimia Bradu!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. și ROMINSOLV S.P.R.L., în calitate de lichidatori judiciari ai debitoarei OLTCHIM S.A., organizează ședință de licitație publică cu strigarea pentru vânzarea, în bloc, a activelor Petrochimiei Bradu de pe platforma Arpechim, proprietate a OLTCHIM S.A., conform zf.ro.

Pachetul oferit spre vânzare este alcătuit din teren (165 ha), clădiri, instalații petrochimice, echipamente, licențe și alte asemenea.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Ședința de licitație publică va avea loc în data de 16.02.2023, ora 12:00, la sediul RomInsolv SPRL din București, Splaiul Unirii, Nr. 223, etaj 4, Sector 3.

Prețul de pornire al ședinței de licitație este 244.870.736 lei, exclusiv TVA.

Sursă: zf.ro

Foto: descriptiv/arhivă / ePitești.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • Eugen spune:

    Din nou un tun pentru șmecheri, oare n-ar fi normal că acest teren să redevină proprietarilor de drept ? Dar așa este in Romania, tunuri după tunuri…….Sunteți niste criminali !!!!! Oare când va fi dreptate ???? Unde ești tu Tepes Doamne, că punând mâna pe ei, să-i împărți în două cete in amintiți și în mișei…….Cred că nici Tepes săracul n-ar mai putea sa lupte cu clanurile ce vând țară bucata cu bucata……

  • Jxjxnx spune:

    Oare statul român nu are de primit niște datorii pt jaf?

  • Veronel Bratu spune:

    Nu Țepeș trebue să vină să pună mâna pe Ei ci noi Poporul să punem mâna pe ei și să-i întrebăm ce au făcut cu Țara de au aduso în halul ăsta și răsplătiți după merit.

  • BLUE 🌤 spune:

    Fură în capul gol PE FAȚĂ!!! Au vândut nenorocita asta de țară ca pe moșia lor!!! Își umplu vagoane de bănet, iar amărâții de români n-au după ce bea apă!!!

  • Cris spune:

    De ,daca v-a trebuit PSD !Nu votați voi acu in majoritate in continuare-dupa 33 de ani de jaf, tot mafia PSD ?(cică peste 30% intenție de vot,pe primul loc în sondaje).Sa va vad de unde va mai luați salariile bugetarilor,când tara nu va mai produce nimic ci doar șmecheri care au datorii iertate de guvernele FSN (și ei cu profiturile prin bănci străine,la loc sigur,in caz de razmerita pe aici).Altfel stăteau lucrurile tov Iliescu daca in loc de sloganuri goale gen „nu ne vindem țara” făceați privatizări serioase,cu firme mari din occident, cu obligația de a reinvesti o parte din profit in Romania !Altfel ,toți FSNistii(PDSRistii,PSDisti ori cum dracu va mai zice),adică foștii nomenclaturiști+bugetarii și securiștii din tara asta nu au prididit a fura la ordin(acoperiți de sistemul juridic „independent”) până au apărut acei investitori români de care vorbea Ilici in 89 când noi eram lipiți (nici bani de un harb de Dacia 1310 nu mai aveam,din cauza inflației galopante meșteșugită de maeștrii precum Mugur Isarescu-si azi la carma și de infractorul de PM ,primul și cu cel mai important mandat-Tov.Petrica Român,cel mai important trădător de neam după criminalul de Ilici).Vedeți că vine tare din urmă aripa înarmată și bolșevică/rusofilă/furtinista a PSD,adică AUR.Ca poate nu știți unde sa va refugiați voturile…Mai bine ieșiți dracu la un grătar decât să ne mai blestemați viitorul copiilor cu voturile voastre !

  • Marius spune:

    Să votați PSD PNL.

  • Stelian Bica spune:

    Bine…se vinde asa cum se vinde toata tara! Dar ce se pune în loc pe cele 165 de hectare? Vânzătorul, adica STATUL stie? Aaaa, nu e STATUL, pentru ca ARPECHIM a fost vândută. Vae victis!

  • mirela spune:

    Hmm, vreti voi mai mult decat face!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90