930X122 MAIA

amenintari

Argeș: Și-a amenințat soția și copilul cu bătaia, apoi s-a urcat băut la volan și a plecat

Scandal la ceas de seară. Un bărbat și-a amenințat soția și copilul cu bătaia, apoi s-a urcat băut la volan și a plecat.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Polițiștii au fost sesizați cu privire la conflict, iar ulterior bărbatul a fost depistat în trafic și a fost testat cu aparatul etilotest.

În cauză, polițiștii au deschis pe numele acestuia un dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni: amenințare și conducere sub influența alcoolului.

Citiți și: Imagini video ireale la Curtea de Argeș, în Consiliul Local! Scandal și amenințări!

IPJ Argeș transmite:

„În noaptea de 05 februarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală, în urma căreia un bărbat, de 48 de ani, și-ar fi amenințat soția și fiul cu acte de violență, după care cel în cauză ar fi plecat cu autoturismul.

În urma activităților, cel în cauză a fost depistat în trafic de către polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, stabilindu-se că cel în cauză se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și conducere sub influența alcoolului, conform art. 206 și 336 din Codul Penal.

Totodată, dreptul de a conduce al celui în cauză a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: botosaneanul.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3