930×122 CAPRA 5

politie

Argeș. Șmecheri la volan, „arși” de polițiști!

Argeș. Șmecheri la volan, „arși” de polițiști!

Citiți și: Argeș. Sute de șoferi trași pe dreapta de Poliție! A plouat cu amenzi!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat, pe b-dul Nicolae Bălcescu, un bărbat, de 27 de ani, din Pitești, respectiv un bărbat de 31 de ani, din Curtea de Argeș, care au încălcat legislația rutieră în vigoare.

Aceștia aveau aplicate folii de culoare închisă pe gemurile laterale față ale autoturismului, fără a deține omologare în acest sens.

Citiți și: Accident grav în Argeș! O mașină a intrat într-un cap de pod!

Aceste folii estompează vizibilitatea atât din exterior, cât și din interior.

Argeș. Șmecheri la volan, „arși” de polițiști!

În cauză, s-au luat măsurile sancționării contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, precum și măsurile complementare de reținere a certificatului de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 79 de ani, care conduceau autoturisme, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești.

Aceștia nu au respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Ca urmare a celor constatate, cei în cauză au fost sancționați contravențional, cu amendă, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

A fost aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru 30 de zile.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90