New Profesional Consult 930 x 122

amenda

Argeș: Șofer de microbuz, amendat. Lua banii pasagerilor, dar nu le dădea bilete

Un șofer de microbuz din Curtea de Argeș a fost amendat de polițiștii Biroului Rutier Pitești cu 4.000 de lei.

Citiți și: Amendă uriașă pentru acești șoferi!

Agenții au descoperit mai multe nereguli, printre care și faptul că pasagerilor nu le erau date bilete pentru călătorie.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: Visăm la mașini electrice, dar curentul pică la câțiva cm de zăpadă și o pală de vânt!

Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 39 de ani, din Curtea de Argeș, care efectua transport public de persoane cu un microbuz, nu a respectat obligația de a deține la bordul microbuzului asigurare de accidente pentru persoane și bagaje.

De asemenea, din verificări s-a stabilit că acesta nu a respectat obligația de a emite bilete de călătorie persoanelor transportate.

Ca urmare a abaterilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 4.000 de lei, conform H.G. 69/2012.

În cursul săptămânii trecute, polițiștii Biroului Rutier Pitești, au acționat pentru combaterea încălcării normelor rutiere de către conducătorii auto care efectuează transport public de mărfuri și persoane, în cadrul acțiunii ROADPOL Truck&Bus.

Au fost controlate aproape 150 de autovehicule din categoriile vizate, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3