NOR CURIER 930X122

bradu

Argeș. Străzi modernizate și aduse la cele mai înalte standarde

Primăria Bradu a lansat licitația pentru modernizarea a 14 străzi din comună!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Pentru administrația publică locală condusă de primarul Dan Stroe (foto), lucrările de infrastructură rutieră reprezintă o prioritate.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

„Este cel de al doilea proiect pentru care am reușit să obținem finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Este printre cele mai mari investiții finanțate din județ, valoarea acesteia fiind de peste 103 miliarde de lei vechi!”, spune primarul Dan Stroe.

Cele 14 străzi care vor fi modernizate şi aduse la standarde de ultimă generație sunt: Strada Busuioc, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, Strada Crivăț, Strada Fragilor, Strada Frasinului, Strada Gladiolei, Strada Gutuiului, Strada Margaretei, Strada Mărgăritar, Strada Matei Gabriel, Strada Mesteacănului, Strada Nucului, Strada Violetelor.

Pe toate aceste străzi vor fi realizate lucrări de terasamente și fundație cu mai multe straturi de materiale, aducerea la nivel a acostamentelor, accesul în proprietăți, semnalizare rutieră, o conductă colectoare de canalizare, racord la rețeaua principală, montarea gurilor de scurgere și aducerea la nivel a capacelor căminelor de vizitare.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Geta spune:

    In fiecare saptamana se fac lucrari in com Bradu sunt prea multi bani pt o comuna nu vi se pare ciudat ?Am impresia ca aici sunt bani spalati impreuna cu domnu Geanta .Mi se pare foarte ciudat multe reparati in fiecare si zi numai pe un singur drum ori nu sunt constructori buni ?ori e spalare de bani.asta e parerea mea.A si inca ceva com toata noaptea luminile stradele sunt aprinse si cate odata si la 7 dimineata iar alte comune la ora 22 se aprind si la 4 30 se sting .Cunva com Bradu a devenit oras??

  • . spune:

    Bradu este o comuna mica dar foarte bogata pentru ca toate taxele si impozitele platite de foarte multe firme de langa Pitesti merg la bugetul primariei Bradu: Auchan, Carrefour, multe reprezentante auto, fabricute, magazine, etc. Mai multi primari din Pitesti s-au straduit sa uneasca Bradu cu Pitestiul din aceasta cauza si Bradu sa fie cartier al Pitestiului pentru ca banii respectivi sa intre la bugetul primariei Pitesti.

  • Jan spune:

    Ca si trotuarul din dale facut pe centura

  • Cris spune:

    Perfecta dreptate !Spalare de bani ,deturnare mascata a banilor publici,etc.Aranjamente PSDiste dar si transpartinice intre infractori…Au obtinut ei bani…Nu-s in stare sa reduca poluarea si deseurile arse ai aruncate peste tot,sa faca o groapa eco de gunoi dar reasfalteaza strazi pe fiecare an…Si facem pariu ca nu se va sesiza nimeni ?Chiar ,a auzit cineva sa fi fost vreodata ceva descoperit si/sau rezolvat de DNA Pitesti(Arges)?Astia nu cred ca au activitate(in afara de cafele,femei si pacanele in timpul programului).
    Sunt comune prun Arges,langa oras si strazi in Pitesti chiar care nici piatra nu au (sau nu cum ar trebui) ,nu au canalizare si astia au bani sa puna asfalt peste asfalt pana la cer.Am mai vazut porcaria asta si pe drumul spre Rucar.Nu ai cum sa „cobori” de pe carosabil ca-ti rupi masina…Mafia PSD transforma tara incet incet in Venezuela sau Rusia.Clasa slugoilor care servesc(si care o duc binisor) regimul si oligarhii imbogatiti pe bani publici,pe de o parte SI talpa tarii care trage targa pe uscat (sclavii ce muncesc pe banda si tin tara pe linia de plutire ,cat de cat).Bugetarii astia mituiti cu bani nemeritati nu vad ca ne scufundam acceptand asa ceva?In ce tara vreti sa traiasca copii in viitor ?Ori sperati toti ca vor pleca afara ori vor avea toti posturi publice la Stat,caldute ,in slujba infractorilor ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3