Donaris 930 x 122

Liga Florilor

Argeș. Super eveniment! Intrarea este liberă

Argeș. Super eveniment! Intrarea este liberă

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Start, Liga Florilor! CS Dacia Mioveni 2012 întâlnește SCM Craiova în prima etapă

Handbalul Ligii Florilor revine la Sala Sporturilor Mioveni, în noua ediție de Campionat, una care se anunță extrem de disputată, dacă nu prin prisma ambițiilor declarate de cluburilor participante, cu siguranță prin valoarea jucătoarelor și tehnicienilor care au ales să se înfrunte în campionatul românesc de handbal feminin. Handbalul este sportul de echipă care aduce cele mai bune rezultate pentru România la nivel internațional.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Miercuri, 30 august, de la ora 17,00, Dacia Mioveni, reprezentanta Argeșului în competiție, întâlnește SCM Craiova.

Promovată în Liga Florilor pentru campionatul 2020-2021, Dacia Mioveni a reușit să se mențină în selecta competiție a sportului românesc și în acest an are ca obiectiv clasarea peste locurile care duc la barajul de menținere.

De cealaltă parte, SCM Craiova a anunțat că vizează în noul campionat locurile din vârful clasamentului, care duc în competițiile europene.

Dacia Mioveni menține tradiția tombolei cu premii pentru copiii și elevii care vin să susțină echipa de handbal a Mioveniului.

Și de acestă dată, cei mai norocoși copii vor câștiga gadgeturi la modă sau marele premiu, o bijuterie ”Mingea de aur” oferită de Primera Jewelerry.

Intrarea este liberă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90