930 x122 grota rece

controale

ARGEȘ: SUTE DE PERSOANE VERIFICATE DE POLIȚIȘTI, JANDARMI ȘI POMPIERI

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate, în mod integrat, de către Grupul de lucru constituit prin Ordinul prefectului nr.258/2020, acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

 

„Astfel, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 483 de persoane și 83 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au fost legitimate 313  persoane și au fost verificate 187 de autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate  13  sancțiuni contravenționale, toate avertismente, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

 

Totodată, în urma acțiunilor de control efectuate de  pompieri, au fost verificate 16 instituții publice, 2 societăți comerciale și  202 de  persoane fizice; dintre acestea din urmă 7 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente.

 

În urma acțiunilor de control efectuate de jandarmii argeșeni, a fost aplicată o amendă în valoare de 500 de lei și un avertisment unor persoane care nu au purtat mască de protecție într-un  spațiu public închis.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90