930×122 CAPRA 5

tractor răsturnat

Argeș: Tânăr de 17 ani, prins sub un tractor răsturnat

Update, ora 12:16, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Bogați, care conducea un tractor, pe str. Viilor din Topoloveni, din direcția Leordeni spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, pe fondul unei defecțiuni tehnice, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un lac situat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a suferit leziuni un minor de 17 ani, din Bogați, având calitatea de pasager.

Citiți și: Argeș. Tragedie! A murit strivit

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

Update, ora 09:30, ISU Argeș transmite: „La fața locului, a fost identificată o victimă, persoană de sex masculin cu vârsta de 17 ani care a rămas prinsă cu membrul inferior sub tractor.

Acesta a fost extras și transportat la spital de către paramedicii SMURD, cu suspiciune de fractură la membrul inferior.”

Știrea inițială, ora 09:01

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui eveniment rutier produs pe raza orașului Topoloveni, strada Viilor.

Potrivit primelor informații, un tractor s-a răsturnat într-un heleșteu.

Persoana care îl conducea ar fi rămas sub utilaj.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Foto descriptiv: Agrointeligența

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3