New Profesional Consult 930 x 122

accident arges

Argeș. Tânără de 26 de ani, rănită într-un accident

Update, ora 20.21, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Grav accident în Argeș! Un tânăr de 20 de ani s-a lovit la cap!

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 26 de ani, din județul Olt, care circula pe DJ 703 B, către localitatea Vedea, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor.

În urma accidentului, conducătoarea auto, care se afla singură în autoturism, a fost rănită și transportată la spital.

Citiți și: Argeș. Ultima oră! Accident deosebit de grav!

Având în vedere starea medicală, șoferiței îi vor fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 19.35, ISU Argeș transmite: În incident a fost implicat un singur autoturism. În urma producerii evenimentului a rezultat o victimă, persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 26 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial și acuză durere la nivelul capului. Aceasta este transportată la spital de către echipajul SMURD.

Știrea inițială, ora 19.23

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Vedea, sat Lungani.

Potrivit primelor informații, un autoturism marca Volgwagen Passat a ieșit în decor.

 

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90