EcoMoto 930×122

încălcare ordin de protecție

Argeș. Terorizați constant de un bărbat! Motivul este halucinant

Argeș. Terorizați constant de un bărbat! Motivul este halucinant

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un bărbat din Mărăcineni a scăpat total de sub control!

Din cauză că nu a putut accepta despărțirea de fosta iubită, individul a recurs la amenințări grave, în repetate rânduri, la adresa femeii și a concubinului actual al acesteia.

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

Mai mult de atât, bărbatul de 36 de ani a încălcat de mai multe ori măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis față de fosta iubită.

,,Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada 18 martie – 20 august a.c., ulterior emiterii de către Judecătoria Pitești a unui ordin de protecție, un bărbat de 36 de ani, din Mărăcineni, ar fi încălcat în mod repetat obligațiile dispuse față de acesta prin ordin de protecție, în urma administrării probatoriului fiind documentate un număr de 16 acte materiale, precum și alte două acte materiale privind adresarea de amenințări față de două persoane vătămate, dintre care una în cursul lunii martie și una în cursul lunii aprilie.

Argeș. Terorizați constant de un bărbat! Motivul este halucinant

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3