Donaris 930 x 122

aparat radar

Argeș: Tineri și neliniștiți, mergeau cu viteze amețitoare

Argeș: Tineri și neliniștiți mergeau cu viteze amețitoare

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

Viteză record a unui tânăr de 21 de ani din Vulturești. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza foarte mare pe DN 73D, pe raza localității Davidești. Și o tânără de 24 de ani a fost surprinsă cu o viteză la fel de amețitoare pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 21 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza localității Davidești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 148 km/h.

Citiți și: Puști reținut de Poliție după ce s-a filmat și a făcut accident! Video

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

Polițiștii rutieri câmpulungeni au depistat, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, o femeie de 24 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu 138 km/h.

Cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de a conduce.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au continuat activitățile având ca obiectiv depistarea, atât a conducătorilor auto, care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, cât și a persoanelor care dețin sau consumă substanțe interzise.

La volan au fost depistați și șoferi care au consumat alcool

„În ziua de 09 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 45 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism, pe raza municipiului Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, mai precizează IPJ Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90