930 x122 grota rece

bulevardul dacia

Argeș. Trafic restricționat duminică!

Argeș. Trafic restricționat duminică!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Orașul Mioveni participă și anul acesta la programul Săptămâna Europeană a Mobilității (16-22 septembrie), o inițiativă a Comisiei Europene menită să atragă atenția asupra importanței trecerii de la deplasarea cu mașina personală la un mod de deplasare mai prietenoasă cu mediul, cu transportul public, cu bicicleta sau pietonală.

Tema aleasă pentru acest an este “Save energy”.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Potrivit organizatorilor, manifestările vor debuta duminică, 17 septembrie și se vor încheia vineri, 22 septembrie 2023.

Astfel, duminică, 17 septembrie, între orele 11.00 – 13.00 în centrul civic al orașului vor avea loc activități de educație rutieră, iar poliţiştii le vor arăta celor prezenți laboratorul mobil de educație rutieră, din cadrul Serviciului Rutier.

De asemenea, începând cu ora 11.00, pe sectorul central al Bulevardului Dacia, cuprins între intersecția cu Strada “7 septembrie” 1485 și intersecția cu Strada “Hanul Roșu” se vor desfășura concursuri de biciclete, trotinete și mașinuțe, iar participanții vor fi premiați de către organizatori.

Atenție! Duminică, 17 septembrie, în intervalul 11.00 – 21.00, traficului rutier va fi suspendat pe sectorul de drum respectiv, iar șoferii vor fi redirecționați pe rute ocolitoare!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90