Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență! Intervenție rapidă în Câmpulung: Pompierii ISU Argeș la datorie

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

În această dimineața, locuitorii municipiului Câmpulung au fost martorii unui eveniment nefericit.

Un incendiu a izbucnit la un autoturism parcat într-una dintre zonele aglomerate ale orașului.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Alertați imediat, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au intervenit prompt pentru a gestiona situația.

Echipajele ISU Argeș, dotate cu tehnică de stingere a incendiilor de ultimă generație, au ajuns la fața locului într-un timp record.

Datorită profesionalismului și rapidității lor, flăcările au fost în curând sub control. Astfel, evitându-se astfel propagarea acestora la vehiculele învecinate sau la structurile adiacente.

Pe lângă stingerea eficientă a incendiului, pompierii au fost pregătiți și pentru acordarea primului ajutor calificat.

Din fericire, în acest caz nu a fost necesară intervenția medicală, toți cei implicați reușind să se pună la adăpost în timp util.

Reprezentanții ISU Argeș au declarat pentru presă că investigațiile sunt în curs pentru a determina cauza exactă a incendiului, dar primele indicii sugerează că acesta ar putea fi rezultatul unei defecțiuni tehnice la vehicul.

Ce a pățit un piteștean la Kaufland întrece orice imaginație! A filmat tot

Ei au folosit acest moment pentru a reaminti importanța verificărilor periodice ale autoturismelor, ca măsură preventivă împotriva unor astfel de incidente nefericite.

În urma acestui incident, ISU Argeș îndeamnă toți cetățenii să fie conștienți de riscurile incendiilor și să adopte măsuri preventive adecvate pentru a asigura siguranța personală și a celor din jur. Echipajele ISU sunt întotdeauna pregătite să intervină, însă prevenția rămâne cea mai eficientă metodă de protecție împotriva dezastrelor.

Argeș – Un Citroen a luat foc!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90