930 x122 grota rece

cardiologie

Argeș. Un nou medic cardiolog. Pasiune, dragoste pentru oameni și devotament

Argeș. Un nou medic cardiolog. Pasiune, dragoste pentru oameni și devotament

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Începând cu această lună, în cadrul compartimentului de Cardiologie din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni își desfășoara activitatea dr. Iulia Mădălina Cîrstea – medic specialist Cardiologie.

Iulia Mădălina Cîrstea a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Interesul pentru această specialitate s-a născut în timpul studenţiei, atunci când uita să mai plece din Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, fascinată de explicaţiile profesorilor săi.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Experiența acumulată ca rezident tot în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri, conferințe și stagii de perfecționare, anunță reprezentanții Spitalului Mioveni.

Argeș. Un nou medic cardiolog. Pasiune, dragoste pentru oameni și devotament

De o modestie ieșită din comun, specialistul în cardiologie Iulia Mădălina Cîrstea face totul cu pasiune, dragoste de oameni și mult devotament pentru profesia pe care și-a ales-o, dedicând mult timp meseriei sale.

Aceasta consideră că evaluarea completă a stării de sănătate, diagnosticul timpuriu și o strategie corectă de tratament sunt factorii de care depind evoluția bolii, prognosticul și calitatea vieții.

În timp ce un diagnostic pus tardiv poate fi fatal sau poate reduce drastic eficiența tratamentului și șansele de recuperare și vindecare ale pacientului.

Potrivit conducerii spitalului, dr. Iulia Mădălina Cîrstea și-a început deja activitatea, iar programul de lucru pentru ambulatoriu este:

-Luni:10.30 – 12.00;

-Marți : 08.30 – 12:00;

-Miercuri: 08.30 – 12:00;

-Joi: 08.30 – 12:00 ;

-Vineri: 08.30 – 12.00.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie.

Argeș. Un nou medic cardiolog. Pasiune, dragoste pentru oameni și devotament

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3