930×122 CAPRA 5

zilele orașului ștefănești

Argeș. Un primar PSD aruncă peste 12 mii € pe pâine și circ la zilele orașului

Argeș. Un primar PSD aruncă peste 12 mii € pe pâine și circ la zilele orașului

Sâmbătă, 6 august, Primăria Orașului Ștefănești, alături de Consiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural, va organiza „Ziua Orașului Ștefănești”.

Cu această ocazie vor avea loc mai multe evenimente, inclusiv un concert și un foc de artificii.

Pe scenă urmează să urce Ionuț și Doinița Dolănescu, Emilia Ghinescu, Vali Vijelie, Julia de la trupa „Sexy”, Aurel Moga, Maria Constantin, Axinte „Vacanța Mare”, Monica de la trupa „Angels” (prezentator și artist).

După concert, la miezul nopții va avea loc și un foc de artificii.

Atât pentru concertul, cât și pentru focul de artificii de sâmbătă seara organizatorii vor plăti nici mai mult nici mai puțin de 60.000 de lei, adică aproximativ 12.000 de euro, conform achiziției făcute de Centrul Cultural Ștefănești în data de  23 iunie a.c.

 

Prețurile sunt exprimate fără TVA și sunt acordate de la bugetul local, adică din banii oamenilor localității, plătitori de taxe și impozite. Alte detalii despre achiziție, AICI.

Firma care se ocupă de organizarea evenimentului (concert & foc de artificii) este firma S.C. CARAVANA LUI AXINTE S.R.L.

Pentru realizarea unui concert în aer liber într-un oraș, pe lângă cel care plătește sau cel care prestează spectacolul este nevoie și de implicarea unei firme care să se ocupe de organizare.

PÂINE ȘI CIRC SĂ FIE! INVESTIȚIILE DE CARE ARE NEVOIE ORAȘUL POT AȘTEPTA!

Este ciudat cum edilul din Ștefănești alege să „arunce” cu banii în acest fel, și nu vorbim de o sumă mică, pe când orașul are nevoie de investiții ca de aer!

Cu siguranță (și) orașul argeșean Ștefănești are nevoie de un suflu nou, și de un primar cu o viziune normală pentru investiții care merită într-adevăr, nu să aleagă să „arunce” pe fereastră sute de mii de lei pentru a distrage atenția oamenilor!

Cum au stat lucrurile anul trecut, în 2021

Anul trecut, forțată și de pandemia de COVID-19, Primăria Ștefănești, condusă de edilul psd-ist Nicolae Velcea (foto), ”nu a făcut gaură” în bugetul local și a păstrat banii pe care i-ar fi dat în mod normal pe astfel de evenimente.

Așadar, în 2021, pentru ziua orașului autoritățile locale au ales să organizeze evenimente cultural-artistice care să fie susţinute de elevii şi profesorii Centrului Cultural Ştefăneşti, adică au ales o alternativă mult mai ieftină.

Localitatea Ștefănești din județul Argeș mai iese cu ceva în evidență, și anume cu salariile din Primăria condusă de același „bun” primar, Velcea.

Alte detalii, cât și subiectul pe larg, AICI – Salarii de „nababi” la Primăria Ștefănești! Mii de euro pe lună pentru primar, vice și secretar

 

Urmărim subiectul!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

9 comentarii

  • Ionescu spune:

    Asta place alegătorului imbecil: pâine și circ. Atât îl duce capul, asta votează.

  • Barbu spune:

    Când nu sunt banii tăi, îi dai la maneliști. Ăsta e nivelul lui. El nu e de vină, săracul , ci cei care l-au pus acolo. E complicat să ajungi primar , din șofer la cantina uzinei. Una e să vrei și alta e să mai și poți.

  • Marius spune:

    Nu e singurul, in acest weekend au avut loc zilele comunei Șuici. Tot pâine și circ!

  • Stoicescu Gabriel spune:

    Vai de noi. Nu ne mai revenim. Nici nu mai avem timp. Asta ne este soarta până la capăt, care cred că este aproape și cred că ne-o meritam. Un popor care gândește cu burta am fost de peste 3 decenii.

  • Doricu spune:

    Cât gahinion poate avea Stefanestiul, leaganul Bratienilor,…. Liviu Rebreanu, Lucia Sturza Bulandra…. , localitate cu istorie, : – un primar raspopit care prin frauda transforma localitatea in oras, primar profesor mediocru, doi primari refugiati politic, fosti parlamentari care nu au mai încaput pe locuri eligibile si trimisi sa-si scoata pârleala pe unde au apucat. Si sa nu-l uitam pe analfabetul functional care toata viata a fost viceprimar, si care a distrus tot ce i-a trecut prin mana: – Mihalcea FN.
    De ve nu am avut norocul de un primar ca Cigudul, sau macar ca Maracineni, Albota…
    Astia nu pot mai mult, nu isi prioritizeaza activitatea…. paine si circ, ca asta prinde la alegatorul traditional. Fonduri europene Zero, dar se lauda cu un pod facut de consiliul judetean, cu apa si canal accesate de Apa canal 2000. Ei se lauda cu impotenta. Ce daca ii face de ras cativa ani. Se obisnuiesc.

  • Doricu spune:

    Cât ghinion poate avea Stefanestiul, leaganul Bratienilor,…. Liviu Rebreanu, Lucia Sturza Bulandra…. , localitate cu istorie, : – un primar raspopit care prin frauda transforma localitatea in oras, primar profesor mediocru, doi primari refugiati politic, fosti parlamentari care nu au mai încaput pe locuri eligibile si trimisi sa-si scoata pârleala pe unde au apucat. Si sa nu-l uitam pe analfabetul functional care toata viata a fost viceprimar, si care a distrus tot ce i-a trecut prin mana: – Mihalcea FN.
    De ce nu am avut norocul de un primar ca Cigudul, sau macar ca Maracineni, Albota…
    Astia nu pot mai mult, nu isi prioritizeaza activitatea…. paine si circ, ca asta prinde la alegatorul traditional. Fonduri europene Zero, dar se lauda cu un pod facut de consiliul judetean, cu apa si canal accesate de Apa canal 2000. Ei se lauda cu impotenta. Ce daca ii face de ras cativa ani. Se obisnuiesc.

  • Cornel spune:

    Ce măscărici a ajuns primar! Capul mic , pălăria mare, dar cu gândul doar la ce știu ei mai bine, să cheltuiască banii publici.

  • Gicu spune:

    Ce invenție golănească, ziua comunei , a orașului , să urmeze și a străzilor din oraș, a pomilor, a animalelor , numai să arunce cu banii pe Vijelie și pe Axinte. Dați-le bă bani de la voi , că voi i-ați chemat. La niște bătrâni, sau copii fără posibilități, nu s-au gândit petrecăreții ăștia plini de bani. Niște trompete, niște non-valori, care acum sunt pe val, dar orice val se sparge până la urmă.

  • Iorga spune:

    Sunt 12mii €, nu este o sumă misterioasa ținând de câți artisti sunt invitați la spectacol.
    12mii € sau poate mai mult cheltuiesti la o nuntă, ce să măi vorbim despre un spectacol !
    Aici comentati aiurea si la spectacol sunteți prezenti primit.
    O zi frumoasă și fiți mai buni !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90