NOR CURIER 930X122

bradu

doliu

Argeș. Un profesor iubit și respectat a murit!

Profesorul de matematică al Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu”, Bradu, Argeş (Școala nr. 1 Bradu), Nae Gheorghe (foto), a decedat.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Trista veste a fost dată de către fiul său George, prin intermediul contului său de Facebook.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

În comunitate era un dascăl iubit și foarte respectat.

De asemenea, începând cu anul 2017, acesta este cetățean de onoare al Comunei Bradu.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii „Buna Vestire” din satul Bradu, acolo unde i se va putea aduce o ultimă recunoștință. Slujba de înmormântare va avea loc, conform tradiției, la trei zile de la deces, pe data de 15 februarie.

Un profesor deosebit atât prin dedicarea notorie cu privire la disciplina pe care o preda, dar și prin implicarea în multe alte activități de care au beneficiat elevii școlii în ultimele decenii.

Domnul profesor, a fost în fiecare an până la pensionarea sa cel care a organizat excursiile pentru elevii din clasele V-VIII, dar și Moș Crăciun la serbările celor din clasele I-IV.

Îmi amintesc cum, în urmă cu 20 de ani, tot domnul profesor preda cu aceeași sârguință și religia la clasele I-IV, până când aceste ore au fost transformate în lecții de cateheză și preluate de către preotul satului.”, spune un fost elev al Școlii nr. 1 Bradu.

Și instituția de învățământ a transmis un mesaj de condoleanțe:

Am aflat cu tristețe, fără margini, de trecerea în neființă a celui care ne-a fost profesor, coleg, prieten al întregii comunități brădene, a domnului PROFESOR – NAE GHEORGHE.

După o viaţă plină de generozitate faţă de semeni, marcată de dragoste de ţară şi urbe, de pasiune pentru matematica, Comuna Bradu l-a pierdut pe domnul profesor NAE GHEORGHE, un om valoros, un model de bunătate sufletească și de altruism.

Pentru colectivul Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu „, Bradu, domnul profesor a reprezentat o personalitate absolut specială, fiind alături de întreaga comunitate ori de câte ori a fost nevoie.

Domnul profesor a fost dascăl şi educator, îndrumător, sfătuitor şi susţinător.

De azi înainte îl vom întâlni pe domnul profesor doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodată.

ODIHNĂ VEȘNICĂ, STIMATE DOMNULE PROFESOR!!!

Sursă foto articol: Facebook Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Bradu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Teodul spune:

    Unitatea școlară, prin persoana care dă comunicatul, se descalifică afirmând că răposatul „trece în neființă”. Este unul dintre clișeele ateiste, pentru că niciun om, care are suflet după chipul lui Dumnezeu, nu trece în neființă ci „vine” din neființă. Omul este creat pentru veșnicie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90