New Profesional Consult 930 x 122

bradu

Argeș. Veste bună! E gratuit!

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a încheiat contractul de prestare a serviciilor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a terenurilor și imobilelor din comuna Bradu cu finanțare 100% de la bugetul de stat!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

”Am avut o întâlnire cu reprezentanții ANCPI și urmează o campanie de informare publică prin care se va face o informare legată de procedură și pașii pe care îi avem de urmat în perioada următoare! Obiectul contractului îl reprezintă “Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelelor din UAT Bradu”, declară primarul Dan Stroe.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Un ,,amarastean" spune:

    Bravo !!! Asta da veste….!!! Cea mai ,,saraca „comuna e ajutata !!! Santem o tara guvernata de corupti dementi si agramati ….!!! Le face gratuit cadastru la cei cu case de sute de mii de euro ?!?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90