930×122 CAPRA 5

bradu

Argeș. Veste bună! E gratuit!

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a încheiat contractul de prestare a serviciilor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a terenurilor și imobilelor din comuna Bradu cu finanțare 100% de la bugetul de stat!

Citiți și: Argeș: Se vinde Petrochimia Bradu!

”Am avut o întâlnire cu reprezentanții ANCPI și urmează o campanie de informare publică prin care se va face o informare legată de procedură și pașii pe care îi avem de urmat în perioada următoare! Obiectul contractului îl reprezintă “Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelelor din UAT Bradu”, declară primarul Dan Stroe.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni.

Citiți și: Argeș – Bradu:1 milion de euro pentru investiții noi

Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Un ,,amarastean" spune:

    Bravo !!! Asta da veste….!!! Cea mai ,,saraca „comuna e ajutata !!! Santem o tara guvernata de corupti dementi si agramati ….!!! Le face gratuit cadastru la cei cu case de sute de mii de euro ?!?

SMART KIDS 570×90