Donaris 930 x 122

acoperis smuls

ARGEȘ: VIJELIA A SMULS O BUCATĂ DIN ACOPERIȘUL UNUI BLOC ȘI A DOBORÂT UN COPAC 

Codul galben și cel portocaliu de vreme rea sub care se află și Județul Argeș își spun cuvântul.

Citiți și: Cod portocaliu de ploi în Argeș!

Vijelia a doborât un copac 

În comuna Cotmeana, pe DN7, un copac a căzut pe carosabil.

Citiți și: Cod portocaliu de vijelii în Argeș

„Se deplasează un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Echipaje ale ISU Argeș intervin în aceste momente (ora 13.30) și pentru degajarea unei bucăți de tablă desprinse dintr-un acoperiș, pe strada Unirii din municipiul Curtea de Argeș.

Atenționări

Amintim că atenționarea Cod galben (intensificări ale vântului) în vigoare are interval de valabilitate: 07 mai, ora 06:00 – 7 mai, ora 21:00. Zonele vizate sunt: Oltenia, vestul Munteniei, nordul și centrul Moldovei.

„În Oltenia, vestul Munteniei și în nordul și centrul Moldovei, local și temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h, mai ridicate în nordul Moldovei, unde se vor înregistra peste 70 km/h”, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Atenționarea Cod portocaliu (intensificări puternice ale vântului) are interval de valabilitate: 07 mai, ora 02:00 – 07 mai, ora 21:00. Vizată este zona montană înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură.

„În zona montană înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi intensificări puternice ale vântului, cu viteze la rafală de 120…140 km/h, temporar va ninge slab, iar ninsoarea va fi viscolită”, mai precizează Administrația Națională de Meteorologie.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441