930×122 CAPRA 5

anm

Argeș. Vine frigul! Date meteo actualizate

Au fost făcute publice estimările valorilor termice și a precipitațiilor pentru perioada 7-20 noiembrie.

Citiți și: Mai rău ca-n codru’! Ajutați de angajați ai ocolului silvic, au furat liniștiți din pădure

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), În prima săptămână de prognoză, în Muntenia vremea va fi caldă pentru această perioadă calendaristică, cu medii ale maximelor de 16…18 grade.

Însă, spre sfârșitul săptămânii, în întreaga regiune, inclusiv în Argeș, se va răci, astfel că maximele vor coborî la 12 grade.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

În cea de a doua săptămână temperaturile diurne nu vor mai avea variații semnificative, se vor menține la medii în jurul a 10 grade.

Regimul termic nocturn va avea ușoare variații până în 12 noiembrie, cu minime de 6…8 grade mediat regional, apoi va scădea la valori, în medie, de 2 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în 12 și 13 noiembrie.

Foto: Descriptiv/ Arhivă ePitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • George spune:

    Tocmai că luînd în calcul că evaluati ultimele 2 decade ale toamnei… nu prea vine frigul… dar oricum ne-ati facut să citim…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3