New Profesional Consult 930 x 122

înscrieri

Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

Citiți și: Poliția, anunț de ultimă oră!

Au început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Dar și pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și Academiei Naționale de Informații, pe locurile alocate M.A.I.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Dacă ești din Argeș și visezi să devii parte din forțele de ordine, recrutarea este gestionată de către Inspectoratul de Poliție Județean Argeș (pentru candidații cu domiciliu/reședință în Argeș).

Pentru mai multe detalii, anunțurile complete și toate informațiile necesare sunt disponibile pe site-ul I.P.J. Argeș:

-în secțiunea ,,Carieră” la subsecțiunea ,,Admitere instituții de învățământ”.

Nu rata șansa de a face primul pas spre o carieră în serviciul public și de a contribui la siguranța și securitatea comunității tale!”, transmite IPJ Argeș.

Pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv pentru școala de agenți de poliție de frontieră Oradea:

În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil.

Se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe adresa de email resurseumane@ag.politiaromana.ro .

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații înscriși pentru școlile postliceale vor depune documentele transmise electronic în termenul pentru înscriere, în volum complet, până la data de 21 mai 2024, conform programului din anunț.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR”  Câmpina (1.340 de locuri);

Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj-Napoca (300 de locuri);

Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „AVRAM IANCU” Oradea (240 de locuri).

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I..

Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor urmând va avea loc la 15 iunie 2024, la unitățile de învățământ pentru care au optat.

Rezultatele finale ale admiterii se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 19 iulie 2024.

Toate detaliile, AICI.

Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

Pentru instituțiile de învățământ superior şi postliceal ale Ministerului Apărării Naționale și Academiei Naționale de Informații, pe locurile alocate M.A.I.:

În perioada 24 aprilie – 19 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în instituţiile de învăţământ superior şi postliceal ale M.Ap.N. şi Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cererea – tip de înscriere, precum și după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil.

Se semnează și se transmit, în format electronic, până la data de 19 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pe adresa de e-mail resurseumane@ag.politiaromana.ro .

Candidații vor completa în cererea de înscriere instituția de învățământ, facultatea, domeniul de licență și programul de studii universitare de licență / domeniul / arma / specialitatea militară pentru care optează.

De asemenea, suplimentar faţă de condiţiile şi criteriile unității de recrutare, candidaţii recrutaţi pentru admiterea pe locurile rezervate M.A.I. la alte instituţii de învăţământ din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională trebuie să îndeplinească şi criteriile specifice de recrutare şi selecţie impuse de organizatori, după caz.

Dosarele se vor constitui în două exemplare. Candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ superior sau şcoli postliceale.

Asta în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs.

În acest caz se constituie dosare distincte corespondente numărului de opţiuni.

Amănunte, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3