930×122 CAPRA 5

abateri

Argeș: „Zmeu” pe șosea! Mergea cu aproape 120km/ora în localitate

Un bărbat de 29 de ani, din Ștefănești, a fost tras pe dreapta de polițiști după ce a apăsat mai mult decât trebuia pedala de accelerație. Șoferul fost surprins de radar conducând cu 118 km/h pe raza localității Schitu-Golești.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

„În ziua de 15 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 29 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 118 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat cu 1.305 lei, conform OUG 195/2002, totodată fiind aplicată măsura complementară a reținerii permisului de conducere și eliberare a unei dovezi înlocuitoare fără drept de circulație, perioada de suspendare a dreptului de a conduce fiind de 90 de zile.”, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Tot în ziua de 15 martie, alți doi șoferi au fost sancționați de polițiști pe raza municipiului Pitești, respectiv pe raza localității învecinate, Albota, după ce au fost surprinși în trafic, la volanul unei mașini neînmatriculate sau fără a poseda permis de conducere.

Conducea fără drept

„În ziua de 15 martie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 1Poliție Pitești au depistat un bărbat de 65 de ani, din București, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, motiv pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară a fost reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Conducea un autoturism neînmatriculat

În ziua de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au depistat un bărbat de 32 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism neînmatriculat sau neînregistrat, pe raza localității Albota.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul era radiat din circulație din luna mai 2021.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3