930×122 CAPRA 5

cez

ARGEȘEAN ACUZAT DE ÎNȘELĂCIUNE

Argeșean acuzat de înșelăciune. Un bărbat de 45 de ani, din orașul Topoloveni, a fost reținut de polițiștii din Călinești pentru înșelăciune și conducerea unui autovehicul fără permis.

Citiți și: Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada noiembrie 2018 – ianuarie 2019, bărbatul, în calitatea sa de reprezentant al unei societăți, ar fi pretins sume de bani de la o femeie din Călinești pentru a nu reclama că aceasta consuma energie electrică deși figura ca fiind debranșată și pentru a o ajuta să modifice indexul contorului de măsurare a energiei electrice consumate.

Argeșeanul lucra pentru firma Adrem Invest, partenerul CEZ România pentru activitatea de citire a contoarelor de energie electrică.

Citiți și: Pitești. Înșelăciune în plină stradă!

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi condus un autoturism pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce.

Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Parchetul a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3