930 x122 grota rece

cez

ARGEȘEAN ACUZAT DE ÎNȘELĂCIUNE

Argeșean acuzat de înșelăciune. Un bărbat de 45 de ani, din orașul Topoloveni, a fost reținut de polițiștii din Călinești pentru înșelăciune și conducerea unui autovehicul fără permis.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada noiembrie 2018 – ianuarie 2019, bărbatul, în calitatea sa de reprezentant al unei societăți, ar fi pretins sume de bani de la o femeie din Călinești pentru a nu reclama că aceasta consuma energie electrică deși figura ca fiind debranșată și pentru a o ajuta să modifice indexul contorului de măsurare a energiei electrice consumate.

Argeșeanul lucra pentru firma Adrem Invest, partenerul CEZ România pentru activitatea de citire a contoarelor de energie electrică.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi condus un autoturism pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce.

Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Parchetul a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3