EcoMoto 930×122

talharie

Argeșean, bătut și jefuit de 10.000 de euro într-o parcare din Pitești

Argeșean, bătut și jefuit de 10.000 de euro într-o parcare din Pitești

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Un argeșean din Rucăr a fost bătut și jefuit de mai mulți indivizi, în vârstă de 20, 44, respectiv 43 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, pe fondul unei neînțelegeri privind vânzarea-cumpărarea unui autoturism.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost reținut de polițiști. Ceilalți doi bătăuși au fost și ei reținuți. Pentru bărbatul de 44 de ani s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar în cazul bărbatului, în vârstă de 43 de ani, după ce a fost reținut pentru 24 de ore, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 20 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 24 iunie 2020, pe fondul unor neînțelegeri privind vânzarea-cumpărarea unui autoturism, alături de alți doi bărbați, de 44 și 43 de ani, tot din localitatea Crângurile, județul Dâmbovița, cel în cauză ar fi deposedat prin violență pe un bărbat de 37 de ani, din Rucăr, de suma de 10.000 de euro, în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că în ziua de 28 aprilie a.c., bărbatul de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua de 29 aprilie a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, în ziua de 6 mai a.c., al doilea bărbat, de 43 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sursă foto: Digi24

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90