930X122 MAIA

locuri de munca

Argeşean, director de fabrică: „Vă aştept la fostul PIC, la o discuţie”

Mihai Noapteş, manager în cadrul ILPEA România – Argeş, a reacţionat la articolul publicat de ePiteşti în care informam cu privire la numărul de şomeri din judeţ.

Citiți și: Firmă importantă angajează! Salariu – 4400 lei brut, primă de Crăciun și de Paște – 1000 de lei

„Șomeri sunt doar cei care nu vor sa muncească. Eu caut să angajez şi rar vine câte un candidat. Îi astept pe cei care vor sa muncească, după 5 ianuarie la o discutie şi să vadă fabrica (la ILPEA în locul în care a fost Supermarketul PIC)”, a scris Mihai Noapteş pe pagina de Facebook a site-ului nostru.

Este, aşadar, o invitaţie atipică la un interviu.

Citiți și: Se fac angajări la stat! Sute de locuri sunt disponibile

Potrivit reacţiilor angajatorilor şi a ceea ce se discută între oamenii de afaceri, problema locurilor de muncă pare să fie cauzată nu doar de gradul de calificare profesională, cât mai ales de lipsa unor stimuli pentru a munci.

Este adevărat, argeşenii (şi, în general, românii) îşi doresc acum salarii la nivelul celor care se oferă în străinătate (Franţa, Anglia, Germania, Italia – de exemplu) şi tocmai din acest motiv mulţi refuză ofertele de muncă locale.

Astfel, în multe domenii de activitate, oamenii de afaceri dau din colţ în colţ în momentul în care pleacă un om şi postul rămâne descoperit.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

6 comentarii

570 pe 90 Costache