930 x122 grota rece

locuri de munca

Argeşean, director de fabrică: „Vă aştept la fostul PIC, la o discuţie”

Mihai Noapteş, manager în cadrul ILPEA România – Argeş, a reacţionat la articolul publicat de ePiteşti în care informam cu privire la numărul de şomeri din judeţ.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

„Șomeri sunt doar cei care nu vor sa muncească. Eu caut să angajez şi rar vine câte un candidat. Îi astept pe cei care vor sa muncească, după 5 ianuarie la o discutie şi să vadă fabrica (la ILPEA în locul în care a fost Supermarketul PIC)”, a scris Mihai Noapteş pe pagina de Facebook a site-ului nostru.

Este, aşadar, o invitaţie atipică la un interviu.

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

Potrivit reacţiilor angajatorilor şi a ceea ce se discută între oamenii de afaceri, problema locurilor de muncă pare să fie cauzată nu doar de gradul de calificare profesională, cât mai ales de lipsa unor stimuli pentru a munci.

Este adevărat, argeşenii (şi, în general, românii) îşi doresc acum salarii la nivelul celor care se oferă în străinătate (Franţa, Anglia, Germania, Italia – de exemplu) şi tocmai din acest motiv mulţi refuză ofertele de muncă locale.

Astfel, în multe domenii de activitate, oamenii de afaceri dau din colţ în colţ în momentul în care pleacă un om şi postul rămâne descoperit.

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3