930×122 CAPRA 5

locuri de munca

Argeşean, director de fabrică: „Vă aştept la fostul PIC, la o discuţie”

Mihai Noapteş, manager în cadrul ILPEA România – Argeş, a reacţionat la articolul publicat de ePiteşti în care informam cu privire la numărul de şomeri din judeţ.

Citiți și: Se fac angajări la stat! Sute de locuri sunt disponibile

„Șomeri sunt doar cei care nu vor sa muncească. Eu caut să angajez şi rar vine câte un candidat. Îi astept pe cei care vor sa muncească, după 5 ianuarie la o discutie şi să vadă fabrica (la ILPEA în locul în care a fost Supermarketul PIC)”, a scris Mihai Noapteş pe pagina de Facebook a site-ului nostru.

Este, aşadar, o invitaţie atipică la un interviu.

Citiți și: Posturi vacante în mari instituţii! Se face transfer la cerere!

Potrivit reacţiilor angajatorilor şi a ceea ce se discută între oamenii de afaceri, problema locurilor de muncă pare să fie cauzată nu doar de gradul de calificare profesională, cât mai ales de lipsa unor stimuli pentru a munci.

Este adevărat, argeşenii (şi, în general, românii) îşi doresc acum salarii la nivelul celor care se oferă în străinătate (Franţa, Anglia, Germania, Italia – de exemplu) şi tocmai din acest motiv mulţi refuză ofertele de muncă locale.

Astfel, în multe domenii de activitate, oamenii de afaceri dau din colţ în colţ în momentul în care pleacă un om şi postul rămâne descoperit.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

570 X 90 CUMPANA 3