NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Argeșean reținut după ce și-a bătut și jefuit fosta concubină în plină stradă

Un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrești a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, după ce și-a agresat și jefuit fosta concubină.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Incidentul a avut loc pe o stradă de pe raza orașului Topoloveni.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 iulie a.c., în timp ce se afla în orașul Topoloveni, bărbatul și-ar fi agresat fizic fosta concubină, în vârstă de 27 de ani, căreia i-ar fi sustras 200 de lei și un telefon mobil. Anterior, bărbatul ar fi lovit cu piciorul portiera mașinii în care se afla femeia.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

După administrarea probatoriului, în ziua de 14 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90