Bărbat reținut

Argeșean reținut după ce și-a bătut și jefuit fosta concubină în plină stradă

Un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrești a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, după ce și-a agresat și jefuit fosta concubină.

Citiți și: Tânăr piteștean reținut după ce și-a sechestrat și bătut iubita minoră

Incidentul a avut loc pe o stradă de pe raza orașului Topoloveni.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 iulie a.c., în timp ce se afla în orașul Topoloveni, bărbatul și-ar fi agresat fizic fosta concubină, în vârstă de 27 de ani, căreia i-ar fi sustras 200 de lei și un telefon mobil. Anterior, bărbatul ar fi lovit cu piciorul portiera mașinii în care se afla femeia.

Citiți și: Video/Update: Bătaie ca-n filme într-o localitate din Argeş. Poliţiştii au „burduşit” secţia cu protagoniştii

După administrarea probatoriului, în ziua de 14 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441