930X122 MAIA

comuna merișani

ARGEȘEAN REȚINUT PENTRU OMOR. FETIȚĂ DE 2 ANI, UCISĂ CU BESTIALITATE

„Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanța de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pe numele unui bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor.

Citiți și: Starea copilului cu degetele amputate. Ce spune medicul!

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 15 august 2019 acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri unei minore de 2 ani, fiica concubinei sale.

După administrarea probatoriului, bărbatul, de 21 de ani, din comuna Merișani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă”, informează Poliția Județeană.

Citiți și: Pitești. Veste fantastică pentru sistemul medical!

Poliția a fost sesizată cu privire la această situație de reprezentanți ai Spitalului de Pediatrie din Pitești. În seara zilei de 15 august, micuța a fost adusă cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie, în stop cardio-respirator. Inițial, mama micuței ar fi susținut că fetița s-a înecat!

În ciuda încercărilor medicilor de a o salva, copila a decedat la spital. După efectuarea necropsiei, s-a stabilit că micuța a murit nu înecată, ci după ce ar fi fost bătută.

Părinții fetiței nu au divorțat, însă femeia locuiește la concubinul ei, suspectat acum că ar fi omorât-o pe copilă. Cei doi sunt de etnie romă. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

570×90 MAIA