talharie

Argeşean tâlhărit în propria locuinţă de doi bărbaţi din Dâmboviţa

Argeşean tâlhărit în propria locuinţă de doi bărbaţi din Dâmboviţa.

Citiți și: Piteşti: Un bărbat a fost atacat şi lăsat fără telefon mobil

În cursul zilei trecute, criminaliştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut doi bărbați, de 43 de ani și 31 de ani, ambii din județul Dâmbovița.

Este vorba despre Costel V., de 43 de ani, din com. Gura Șuții, jud. Dâmbovița, respectiv Radu B., de 31 de ani, din com. Bucșani a aceluiaşi judeţ.

Citiți și: Aflat sub control judiciar, a dat buzna în magazin şi a comis-o din nou

 

 

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii decembrie 2018, cei doi, împreună cu un alt bărbat, ar fi pătruns pe timp de noapte în locuința unei persoane din municipiul Curtea de Argeș, iar prin acte de violență, ar fi sustras 2.000 euro, 1000 lei și aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur.

În cursul zilei de 19 iulie a.c., cei doi barbați au fost conduși la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441