Donaris 930 x 122

andrei ungureanu

ARGEȘEANUL CARE-I ÎNVAȚĂ PE ROMÂNI SĂ SE PROMOVEZE ONLINE

Îl cheamă Andrei Ungureanu și este creatorul portalului expertmarketingonline.ro. E argeșean de origine, născut în satul Valea Popii, comuna Mihăești, județul Argeș, absolvent al liceului teoretic Dan Barbilian din Câmpulung și fost bursier al guvernului francez, cu un master în Marketing la Universitatea Pasquale Paoli din Corsica, Franța.

Citiți și: ȘI-A DESCOPERIT PASIUNEA PENTRU MODELLING ÎN… BARCELONA!

Din anul 2013 lucrează ca specialist marketing online. Cariera l-a purtat prin Grecia, Franța și România și a lucrat pentru firme mari și mici din domenii diverse precum travel, finanțe, telecomunicații, modă.

A colaborat cu clienți din România și din străinătate, atât în cadrul unei agenții, cât și pe cont propriu și a căpătat o experiență bogată, de la PPC, SEO, analiză de date, social media, până la monetizare website-uri.

De curând a lansat site-ul expertmarketingonline.ro, unde publică, în măsura timpului său limitat, articole despre digital marketing.

„Încerc să le fac complete, ușor de înțeles și adaptate pieței din România.

Mare parte din informații provine din propria experiență, din lucruri pe care le-am făcut pentru firmele cu care am lucrat și a căror eficacitate eu am testat-o.

Mi-am dat seama că în România nu prea există conținut de marketing online de calitate, și specific pentru țara noastră. Sigur, se pot lua informații din site-urile mari în engleză, dar adesea sfaturile de acolo nu se potrivesc cu realitatea de la noi, unde piața e încă departe de maturizare.

La mai puțin de o lună de la lansarea oficială, primele rezultate sunt excelente: peste 1700 de vizite și numeroase comentarii pozitive. Multe persoane mi-au spus că există o adevărată nevoie de un astfel de website și că se bucură că, în sfârșit, au de unde lua informațiile necesare”, spune Andrei Ungureanu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Sanda M spune:

    Bine de știut, interesant site-ul!

  • Matei Alexandra spune:

    E foarte bun site-ul! Chair poți înțelege conceptele de marketing, chiar dacă nu ai experienta în domeniu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90