Donaris 930 x 122

politie

Argeșeni surprinși în continuare încălcând carantina de noapte și pe cea la domiciliu

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 24 de acţiuni punctuale, dintre care 21 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Aproape 2.000 de persoane, precum și 178 de mijloace de transport persoane au fost verificate în cadrul activităților.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 183 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 224 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.500 de lei, după cum urmează:

– 194 de sancțiuni, în valoare de 11.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

– 28 de sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;

– două sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare.

NU AU RESPECTAT CARANTINA

În ziua de 20 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor față de care au fost dispuse măsuri de izolare/carantină, au constatat că un bărbat de 36 de ani, din Stoenești, nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.

Ca urmare a celor constatate, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Tot în decursul aceleiași zile, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr au depistat un alt bărbat de 34 de ani, tot din Stoenești, care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.

Și în această situație, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3