Donaris 930 x 122

echipe mobile

Argeșenii se vaccinează. Echipele mobile au ajuns astăzi în Poienarii de Argeș

Argeșenii se vaccinează. Echipele mobile au ajuns astăzi în Poienarii de Argeș

Citiți și: Locuitorii din Sălătrucu s-au vaccinat astăzi anti-COVID

Echipele mobile de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” s-au deplasat astăzi în comuna Poienarii de Argeș pentru imunizarea unui număr de 150 de persoane. Rapelul este programat în data de 4 iunie, iar serul folosit este Pfizer-BioNTech.

Și Prefectul de Argeș, Emilia Mateescu s-a deplasat astăzi la Poienarii de Argeș pentru a vedea cum decurg lucrurile.

Până la această dată, în luna mai, echipele mobile de vaccinare au ajuns și în alte trei comune, după cum urmează: Căldăraru (5 mai), Vlădești (6 mai) și Vulturești (13 mai). Din aceste comune, 275 de persoane au ales să se imunizeze și au programat rapelul în datele de 26 mai, 27 mai, respectiv 3 iunie.

Echipele mobile urmează să ajungă în comunele Ciofrângeni și Poienarii de Muscel pe 16 și 17 mai. La Ciofrângeni s-au înscris până la acest moment 100 de persoane, iar la Poienarii de Muscel 60 de persoane. Și în cazul acestora serul folosit va fi Pfizer-BioNTech.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90