930×122 CAPRA 5

medalia de aur

Argeșul are un alt campion mondial

După ce v-am prezentat povestea piteștencei Ana Maria Balaș, sportivă, dar și antrenoare, care la vârsta de doar 22 de ani a obținut pentru România medalia de AUR la Campionatul Mondial de Ashihara Karate, la categoria femei – seniori, astăzi vă prezentăm povestea unui alt campion.

Citiți și: Sportivi piteșteni, medaliați cu aur la dans!

Este vorba despre Viorel Dobrin, supranumit „argeșeanul cu brațe de fier”.

Acesta a obținut pentru România medalia de aur la Campionatul Mondial de Skandenberg, din București, care a avut loc pe 29 noiembrie, anul acesta.

Viorel Dobrin este al doilea român care cucerește aurul în skandenbergul mondial la brațul drept, seniori.

Sportivul din Poiana Lacului și-a împărtășit reușita cu prietenii săi virtuali, prin intermediul contului personal de Facebook, și a ținut, de asemenea, să mulțumească sponsorilor care l-au susținut.

Un vis devenit realitate! Prin muncă și perseverență am trecut de toate barierele și am mers mai departe cu bune, cu rele. Sunt al doilea român care a luat medalia de aur la Mondialele de Skandenberg 85 KG. Mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a declarat sportivul pe pagina sa de Facebook

Viorel Dobrin este și antrenor al Clubului de Skandenberg ,,ARMBENDERS VIOREL DOBRIN”, acolo unde antrenează zeci de sportivi.

De 3 ani la rând, sportivii clubului sunt campioni, cucerind numeroase medalii la Campionatele Naționale.

ePitești.ro a mai relatat și în trecut despre reușitele sportivului argeșean. Subiectul pe larg, AICI – Argeșeanul cu „brațe de fier”, Viorel Dobrin, se pregătește pentru Campionatul Național

Sursă foto: Facebook Viorel Dobrin

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3