930 x122 grota rece

angajări

Armata Română face angajări! 

Armata Română face angajări!

Citiți și: Se fac angajări! Salariu bun, transport gratuit și alte beneficii

MApN anunță că recrutează candidați pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști.

Sunt disponibile aproape 1.700 de posturi, iar pentru a fi admiși, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții fizice și vor fi supuși și testelor psihologice.

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

Sunt disponibile 1.695 de locuri în 31 de județe și în Capitală.

Se poate alege orice post, indiferent de județul de domiciliu, dar înscrierea se face numai în județul în care candidatul domiciliază, anunță MApN.

Există anumite condiții pentru cei care doresc să fie admiși. Candidații trebuie să aibă cetățenie română cu domiciliul stabilit în țară și să fie majori.

De asemenea, viitorii soldați trebuie să fi absolvit cel puțin primii doi ani de studiu din învățământul secundar superior, să aibă permis de conducere valabil, catagoria B și C și, nu în ultimul rând să fie declarați admiși la probele de selecție, la examenul medical.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90