930 x122 grota rece

mioveni

Artişti celebri vor cânta la Mioveni, de Zilele Oraşului

Se fac ultimele pregătiri pentru cei 536 de ani de la prima atestare documentară a Mioveniului, eveniment ce se va desfăşura în perioada 26 iunie – 4 iulie 2021. Organizatorii evenimentului, au pregătit pentru locuitori (și nu numai!) multe, multe surprize și super concerte pentru toate gusturile.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Artişti consacraţi precum Andra şi 3 Sud Est vor urca pe scena care va fi amenajată în Centrul Civic, sâmbătă, 26 iunie.

Programul complet

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

DIRECȚIA 5, TRUPA TAXI ȘI TROOPER, LA MIOVENI

Mai mult decât atât, iubitorii de rock își dau întâlnire duminică, 27 iunie 2021, în zona de picnic Făget, pentru o zi plină cu defilari moto, demonstratii de îndemanare, muzică de calitate, voie bună și multe alte surprize.

Ziua va începe cu o paradă moto pe arterele orașului, după care motocicletele vor fi expuse pe platoul din Centrul Civic (ora 12,00). La ora 14,00, parada motoarelor se va relua, având ca punct terminus zona de picnic Făget, unde se va declanșa frumoasa nebunie ce caracterizează distracțiile comunității moto.

A doua ediție a ROCK’ N’ RIDE FEST va aduce pe scena de la Făget, începând cu ora 16.00 următoarele formații:

ACOUSTIC

ULTIMUL TREN

TAXI

TROOPER

DIRECȚIA 5.

Festivalul este organizat de Primăria și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Storm Riders RC Mioveni.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA