New Profesional Consult 930 x 122

grădina

ASTĂZI, ACCES GRATUIT LA GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN TRIVALE

Astăzi este Ziua Internațională a Animalelor, ocazie cu care autoritățile din Pitești au decis să permită accesul gratuit la Grădina Zoologică din Trivale în intervalul orar 10-19.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

Administrația locală se așteaptă la un aflux mare de vizitatori la Grădina Zoologică și face un apel la ordine și atenție, inclusiv din punct de vedere al modului în care vor fi parcate mașinile pe strada care duce spre Băbana.

Ziua Mondială a Animalelor se celebrează în fiecare pe 4 octombrie și a fost inițiată în 1931, în cadrul Convenției ecologiștilor din Florența.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Evenimentul a avut ca scop atragerea atenției populației cu privire la creșterea alarmantă a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. Obiectivul acestei zile este acela de a crește gradul de conștientizare a populației față de riscurile dispariției a numeroase animale din cauza acțiunilor pe care omul le face, dar reprezintă și un tribut față de necuvântătoare și oamenii care iubesc și respectă animalele.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3