Donaris 930 x 122

alina manea

Astăzi începe mandatul noului Inspector Şcolar General din Argeş

Astăzi începe mandatul noului Inspector Şcolar General din Argeş.

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

Prof. Alina Manea, directoarea Colegiului Naţional I.C. Brătianu, preia astăzi conducerea la IŞJ Argeş.

Vă reamintim, în cursul zilei de 5 iulie a.c., la vârful IŞJ Argeş s-a produs un „cutremur” care a dus la demiterea Lilianei Murguleţ, în urma unor informaţii potrivit cărora s-a folosit de funcţie pentru a influenţa rezultatele votului intern din PNL Piteşti.

Citiți și: Argeș. Cele mai bune și cele mai slabe școli din județ. Lista completă!

În ceea ce o priveşte pe Alina Manea – noul „general”, aceasta a adresat un mesaj de mulţumire colegilor de la „Brătianu”.

„Bună dimineața, dragii mei! Precum veţi fi auzit, începând de astăzi, 7 iulie 2021 și până va rândui Dumnezeu, îmi voi desfășura activitatea la IŞJ Argeș, cu aceeași putere și credință cum am făcut-o și aici! Cel puțin, aşa nădăjduiesc! Vă mulțumesc tuturor pentru anii de muncă și bucurie pe care i-am construit împreună! Vă asigur că sufletul și mintea mea vor rămâne în Colegiul pe care l-am îngrijit ca pe propriul meu copil! Vă doresc sănătate și vacanţă frumoasă! Să ne revedem cu bine!

Cu gratitudine,
Alina Manea”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3