930×122 CAPRA 5

mioveni

Astăzi: Meci tare la Mioveni, vine Dinamo. Accesul spectatorilor este permis

Mioveni:Volei – Divizia A1: Dacia Mioveni vs Dinamo București, meci cu public.

Iubitorii de volei din Mioveni sunt așteptați în tribunele Sălii Sporturilor Mioveni, luni, 13 decembrie, de la ora 17.00,  la meciul etapei X – Divizia A1 Volei Feminin: Dacia Mioveni vs Dinamo București.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Publicului îi este permisă prezența în limita a 50% din capacitatea sălii. Biletul de intrare costă 10 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Sala Sporturilor Mioveni, începând cu ora 13,00.

 

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

 

„Accesul publicului este permis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Meciul este transmis de Televiziunea Națională, TVR 3″, precizează Primăria Mioveni.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90