930X122 MAIA

elevi

ASTĂZI: ZI DECISIVĂ PENTRU ÎNSCRIEREA LA LICEU!

Astăzi, 12 iulie, este ultima zi de completare a opţiunilor în fişele de înscriere la liceu de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

În data de 19 iulie va avea loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la dată începerii cursurilor anului şcolar 2016 – 2017, iar pe 20 iulie vor fi afişate rezultatele în şcolile gimnaziale, adică listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ.

În perioada 21-29 iulie, părinţii şi elevii pot depune dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3