NOR CURIER 930X122

atac

Atac dur la adresa România: „Este vestul sălbatic al Europei…o țară coruptă”

Europarlamentarul german Guido Reil (foto) a lansat un atac dur la adresa României în cadrul dezbaterii care a avut loc în Parlamentul European, cu privire la aderarea României și Bulgariei la Spațiul Schengen.

Citiți și: O nouă tentativă de fraudă! Incredibil ce instituție folosesc atacatorii!

Acesta a comparat țara noastră cu vestul sălbatic, afirmând că este o țară coruptă.

Citiți și: Fotbalul românesc renaște! Echipa Națională se califică la Euro 2024!

De asemenea, europarlamentarul german a mai declarat că nu este nevoie de România şi de Bulgaria nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen.

”România este vestul sălbatic al Europei, un vest sălbatic în inima Europei. Prin urmare, întrebarea este: Cum este posibil așa ceva? Cum se poate ca o țară cu o infrastructură atât de proastă, cu un nivel atât de înalt al infracționalității și al corupției, să fie membru al Uniunii Europene?

S-a uitat cineva sau a verificat cineva înainte de asta? Se pare că nu!

Foarte mulți bani au curs în ultimii ani și s-a crezut că dacă sunt virați mai mulți bani spre o țară coruptă, lucrurile se vor îmbunătăți”, a declarat Guido Reil, citat de antena3.ro

În urma acestui derapaj mai mulți oameni politici au reacționat, în frunte cu europarlamentarii români.

Sursă foto Guido Reil: republicaonline.ro

Foto principal: descriptiv/ Sursă: gandul.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Razvan spune:

    Cat adevar spun nemtii!

  • Andrei spune:

    Asta este adevarul, nu poți face nimic dacă nu ai relații sau nu dai șpaga la orice instituție de stat. Toate legile sunt făcute pt șpăgi. Pt orice hârtie aștepți 2-3 luni asta ca sa dau șpaga sa o Primești intr-o zi.

  • Un cetatean ingrijorat spune:

    Gura pacatosului adevar graieste. Legalizati accesul la arme de foc si o sa fie la propriu vestul salbatic in aceasta tarisoara plina de gropi si gropari.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3