930 x122 grota rece

alimente

carne

ATENTAT LA SĂNĂTATEA ARGEŞENILOR! CARNE, PEȘTE, LAPTE ȘI OUĂ VÂNDUTE ÎN CONDIȚII MIZERABILE!

Nu puțini comercianţi din Argeş vor să obțină profit în orice condiţii, chiar cu riscul de a îmbolnăvi populaţia. Controalele făcute de inspectorii pentru siguranţa alimentelor au scos la iveală nereguli grave.

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

Luna trecută Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş a organizat 451 de controale pentru supravegherea stării de sănătate a animalelor şi a sănătăţii publice. Cu această ocazie au fost aplicate 26 de amenzi, în valoare totală de 21.500 de lei.

În acelaşi interval de timp au fost confiscate şi distruse, ca fiind neconforme sau ţinute în condiţii improprii, produse alimentare în valoare de aproape 281.000 de lei. Vorbim despre circa 10 tone de carne şi preparate din carne, de 2,3 tone de peşte, de 150 de litri de lapte, de 5,3 tone de produse lactate şi de 2.370 de ouă, la care se adaugă 2,8 tone de alte produse. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Bani pentru milioane de români. Intră sumele pe card

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3