New Profesional Consult 930 x 122

job

ATENȚIE! 20.000 de locuri noi de muncă

Sezonul estival vine cu noi șanse pentru cei care au nevoie de un loc de muncă mai bine plătit!  Pentru 2023, sunt 20.000 de posturi libere, iar salariile sunt atractive, potrivit Cancan.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Este nevoie de forță de muncă

Sezonul estival a început oficial de la 1 mai. Hotelierii sunt în căutare de personal. Mulți dintre ei acceptă și persoane care nu sunt calificate în domeniu.

La ora actuală sunt aproximativ 20.000 de posturi libere în hotelurile și restaurantele de la malul mării. Patronii sunt în căutarea de forță de muncă pentru sezonul estival, iar salariile vin la pachet cu beneficii atractive.

Citiți și: Anunțul momentului privind drumul de la Pitești către litoral!
Locuri de muncă pe litoral

Locuri de muncă pe litoral

Patronii de hoteluri se declară nevoiți să apeleze la muncitorii străini, însă nici aceștia nu mai sunt atât de ușor de găsit.

Nu găsim mai ales calificaţi, asta este o foarte mare problemă. Pe HoReCa este mai greu. Nu mai sunt şcolile profesionale care erau cândva”, a declarat Lahme Bolat, manager hotel, pentru observatornews.ro.

Persoanele care aleg să lucreze în această industrie au și beneficii promise. În primul rând, există posibilitatea de a câștiga un venit semnificativ pe perioada sezonului estival, deoarece hotelierii oferă salarii competitive și bonusuri pentru performanță. De asemenea, există posibilitatea de a primi cazare și masă gratuită sau la prețuri reduse, în funcție de politica fiecărui hotel.

Și administratorii de plajă sunt în căutarea de forță de muncă, iar beneficiile sunt multiple.

Au două mese pe zi, hidratare la discreţie şi plus salariul. Un puşti de 18 ani să câştige între 3500 şi 4500 de lei pe lună, depinde doar de el, plus tips ul pe care şi-l face, eu cred că e un salariu foarte atractiv. Nu e mare filosofie să închiriezi un şezlong sau să pui o bere la draf într-un pahar”, a spus Răzvan Chitan – administrator plajă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3