SMART KIDS 930X122

oua

ATENŢIE LA CE CUMPĂRAŢI!

Atenţie la ce cumpăraţi! Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) le recomandă argeşenilor să fie atenţi în perioada următoare la produsele pe care le cumpără pentru Paşte, mai ales la ouă (acestea sunt perisabile şi trebuie să fie ţinute în condiţii speciale de temperatură şi igienă).

Citiți și: Informație șoc! Pitești, printre orașele din România care ar vrea să ELIMINE carnea, lactatele și mașinile!?

Este de la sine înţeles că ouăle trebuie cumpărate doar din magazine care au sisteme de control al temperaturii. Cine achiziţionează ouă de la cetăţenii care vând pe marginea trotuarelor din pieţe, în soare şi praf, nu are decât să îşi asume riscul.

În ceea ce priveşte ouăle din magazine, DSVSA atenţionează că nu trebuie cumpărate cele care sunt crăpate sau care au coaja lovită şi nici ouăle nemarcate. Dacă ouăle nu provin din centre autorizate, de asemenea este interzisă comercializarea lor. Personalul sanitar-veterinar va face examene ovoscopice pentru ouăle care sunt comercializate (obligaţia este valabilă şi pentru ouăle expuse la vânzare de ţărani).

Citiți și: A început aglomerația în trafic. Românii pleacă de acasă!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3