930×122 CUMPANA 5

Alexandru Rafila

Atenție, români! Medicamente false promovate pe internet

Atenție, români! O nouă înșelătorie circulă în mediul online. Sunt promovate medicamente – minune care desfundă vasele de sânge.

Citiți și: Oficial. Decizie de ultim moment: Elevii de la „Zinca” intră în online!

Medicamente false sunt promovate pe internet, pe un site care se folosește de imaginea publicației HotNews.ro, dar și de imaginea cunoscutului cardiolog Maria Dorobanțu.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îi avertizează pe români să nu cumpere medicamente de pe internet. Riscul la care se supun este uriaș. Consumul unor astfel de medicamente poate dăuna grav sănătății.

Citiți și: Înșelătoria anului! A crezut că și-a cumpărat un telefon, dar s-a ales cu o bucată de gresie

Ce trebuie să știe lumea este următorul lucru – să nu cumpere medicamente de pe internet, este cea mai mare greșeală, cu anumite excepții, există pe site-ul Ministerului Sănătății o listă de farmacii care pot vinde medicamente online, dar tot cu recomandare medicală.

Al doilea lucru este să nu întrerupă tratamentul pe care îl au într-un anumit moment și să încerce să îl înlocuiască cu un „tratament-minune. (…)

Dacă opresc medicația pe care o administrează în mod obișnuit și o înlocuiesc cu fake-uri riscă foarte mult, pentru că starea lor de sănătate se va agrava și le pune viața în pericol”, a transmis ministrul Sănătății pentru digi24.ro

Foto principal: descriptiv/ Sursă: click.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90