930×122 CAPRA 5

Alexandru Rafila

Atenție, români! Medicamente false promovate pe internet

Atenție, români! O nouă înșelătorie circulă în mediul online. Sunt promovate medicamente – minune care desfundă vasele de sânge.

Citiți și: Cazurile de gripă, creștere alarmantă! Avertisment pentru toată lumea

Medicamente false sunt promovate pe internet, pe un site care se folosește de imaginea publicației HotNews.ro, dar și de imaginea cunoscutului cardiolog Maria Dorobanțu.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îi avertizează pe români să nu cumpere medicamente de pe internet. Riscul la care se supun este uriaș. Consumul unor astfel de medicamente poate dăuna grav sănătății.

Citiți și: Atenție! O nouă înșelătorie!

Ce trebuie să știe lumea este următorul lucru – să nu cumpere medicamente de pe internet, este cea mai mare greșeală, cu anumite excepții, există pe site-ul Ministerului Sănătății o listă de farmacii care pot vinde medicamente online, dar tot cu recomandare medicală.

Al doilea lucru este să nu întrerupă tratamentul pe care îl au într-un anumit moment și să încerce să îl înlocuiască cu un „tratament-minune. (…)

Dacă opresc medicația pe care o administrează în mod obișnuit și o înlocuiesc cu fake-uri riscă foarte mult, pentru că starea lor de sănătate se va agrava și le pune viața în pericol”, a transmis ministrul Sănătății pentru digi24.ro

Foto principal: descriptiv/ Sursă: click.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA