Donaris 930 x 122

loto

Atenție români! Premii URIAȘE la Loto

Atenție români! Premii URIAȘE la Loto.

Citiți și: Cine a câștigat milioanele de euro la Loto, câți ani are și de unde e!

Loteria Română continuă tradiția și lansează o nouă serie ”Loz Norocel’”. Valoarea marelui premiu ajunge la 100.000 de lei, potrivit unui comunicat de presă al societăţii.

Produsul Loteriei se află la a treia ediţie şi reprezintă o oportunitate de câştig pentru jucătorii care aleg ”Loz Norocel”

Citiți și: La fiecare leu investit a câștigat 462.162 de lei!

Astfel, cu numai 5 lei, preţul unui ”Loz Norocel”, jucătorii din toată ţara sunt aşteptaţi de Loteria Română cu 679.133 de câştiguri, la o valoare totală a premiilor este de 6 milioane de lei.

Premii URIAȘE la Loto

Câştigurile la ”Loz Norocel” sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 lei, 50 de lei, 5.000 de lei, 10.000 de lei. În ceea ce privește premiul-cap de afiş, acesta se ridică la suma de 100.000 de lei.

Cu o istorie bogată în organizarea de jocuri de noroc și loterii, Loteria Română nu se oprește din inovare și oferă mereu experiențe noi jucătorilor săi.

Odată cu această nouă serie, se așteaptă ca popularitatea loteriilor să crească și mai mult.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3