NOR CURIER 930X122

buletin

Surpriza uriașă la Loto!

Surpriza uriașă la Loto!

Citiți și: Decizie majoră privind buletinele! Aveți termen de 15 zile

OUG 77/2009, care reglementează organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, a fost completată, astfel că românii care vor să participe la astfel de jocuri o mai pot face doar cu buletinul, conform dcnews.ro.

Legea care prevede completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc a intrat în vigoare. Astfel, toţi cei care vor să joace la Loto trebuie să prezinte buletinul înainte de a cumpăra un bilet.

Citiți și: S-a schimbat legea! De la ce vârstă vor avea copiii carte de identitate

Potrivit actului normativ, „organizatorii de jocuri de noroc vor identifica persoanele care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc şi vor ţine evidenţa, în format electronic, a datelor de identificare ale acestora.

Bazele de date constituite la nivelul organizatorului se arhivează prin grija acestuia şi se păstrează pentru un interval de minimum 5 ani de la constituire”.

Detalii, AICI – Bilet la loto doar cu buletinul. Măsură împotriva minorilor şi a dependenţilor. Lector universitar, surprins la o casierie a Loteriei RomâneAICI – Bilet la loto doar cu buletinul. Măsură împotriva minorilor şi a dependenţilor. Lector universitar, surprins la o casierie a Loteriei Române

Eco moto 555×222

Comentarii

19 comentarii

  • Ionel spune:

    Nu sunt de acord cu acest lucru și nu este corect. Eu unul o sa renunț la a mai juca la loto. Sunt de acord doar sa vadă vârstă și nu sa colecteze date respectiv CNP ul

  • Marian spune:

    Dragi romanii,nu mai jucați la loteria dracilor,voi nu vedeți ca dracii țin bani ca să va întărite pe voi ,sa va enerveze etc sa fiți slugi lor?

  • Satar Florica spune:

    Nu omorâți și aceasta activitate.Poate ar trebui sa ne scriem CNP în frunte…
    Chiar o sa ne legitimam în.fața oricui….

  • Chitulea spune:

    O gasca de nebuni ,sa verifice varsta daca cumva este prea tanar ,doar atat ,in rest doar nebuni !

  • Cristian Stefan spune:

    Vremurile se schimba in rau. Sistemul comunist era incomparabil mai bun decat cel in care traim acum. Ideea este ca suntem urmariti in tot ceea ce facem (chiar si la wc). Nu putem decat sa oferim urmaritorilor, produsele noastre de la buda.

  • Inger alb spune:

    E doar un pretext!
    Altul e scopul!
    Asa a fost si recensământul!!!
    Rușine ca jucați hora celor ca va conduc,marionetelor!

  • Degan Aurora spune:

    Au înnebunit salcâmii! Dependenta asta va îngrijorează? Dar dependența de alcool sau droguri este fără cnp, asa-i? Ați omis chioșcurile unde se vind țigări! Repejor! Treceți la treabă!
    De GDPR a auzit cineva acolo sus unde se fac legile astea de toată jena?

  • Ionuț tudorescu spune:

    Nu o problemă să fiu identificat.. dar să păstrezi datele 5 ani!?…cine reglementează dependenta?..adică de la ce frecventa de vizitare a loteriei ești considerat dependent?,..că doar ești avertizat să ” joci responsabil”!..dar ” păcănelele”,aceste semicârciumi unde își petrec veacul multi pierdevară vor fi in aceeași reglementare?…vor fi patrule prin toate satele să vadă cine intră și cine este dependent de locație?…iarăși o lege „europenistă”inaplicabilă Intr un context social dat!

  • Relu spune:

    Nu mai jucam la loto ..national..si asa e mânăreala.

  • Rusu spune:

    Este de fapt scopul celor de la ANAF dar mai ales a Noii Ordini Mondiale.

  • Un om spune:

    Păi se vede de la distanță că politica celei mai profitabile companii de stat este de a aduna banii credulilor. De fapt de ce nu mai exista câștigători nici măcar la cat 2 la 5/40,prețul exagerat de mare pe varianta la toate sistemele loteriei Române avantajează statul ca unic acționar, șansele de câștig fiind cu atât mai mici cu cât prețul variantei este mai mare,asta pt. ca variantele jucate vor fi mai puține, reporturile. vor crește exponențial,iar in extremis când se va câștiga ,aproape jumătate din câștig se întoarce tot la stat prin pozitare.Deci sistemul este astfel conceput astfel încât să nu se câștige la categoriile superioare,cu cât reporturile sunt mai mari ,cu atât statul câștiga mai mult.Daca prețul per variată ar fi mai mic ,s-ar câștiga mai des,adevărat castiguri mai mici,pt că se vor juca mult mai multe variante care măresc șansele de câștig,dar atunci impozitul per câștig fiind deasemenea mic,statul ar câștiga praful de pe toba.Deci in concluzie ,statul având în România exclusivitate la acest sistem de joc,profita de jucători,care nu devin decât niște donatori benevoli.

  • Un om spune:

    Daca loteria ar face și mențiunea la fiecare extragere cate variante s-au jucat ,s-ar vedea foarte ușor cat opresc inițial din încasări,la care adunam impozitul colosal per super castigurile de la aceste reporturi și veți observa că maxim 20-25la sută ajung in castiguri.Dar trasparenta si sinceritatea lipsesc cu desăvârșire la stat.

  • Costelsmc spune:

    O porcărie.Datele mele unor angajați oarecare.Maine ma trezesc cu împrumut la banca.Cine a a avut idee e un dobitoc Da dobitoc cu tot neamul lui sau mai precis cu neamul lor.Casele de pariuri nu au legătură cu dependenta lor.Pai si la magazin cumpăram alcool buletinul.O tara condusa de dilelanti prosti idioți tâmpiți sau ce vor ei sa fie

  • Cred ce vad spune:

    Se centralizează automat toate variantele jucate iar la extragere computerul își face treaba, alege numerele , varianta necistigatoare. Un fel de albă neagra modernă

  • Cred ce vad spune:

    Se centralizează automat toate variantele jucate iar la extragere computerul își face treaba, alege numerele , varianta necistigatoare. Un fel de albă neagra modernă. Pentru prostime e categoria a patra, un procent nesemnicativ din încasări

  • Adrian B. Ștefăniță spune:

    loteria e o mare vrăjeală_să vă spun mai pe scurt, fiecare om baga la loto – toate numerele băgate se duc într-un sistem, sistemul analizează ce număr nu a ieșit și iese la extragerea cu bile(simplu). cred asta pentru că de 2 sau 3 ori consecutiv a câștigat premiul cel mare persoane din București și asta fiind anul trecut.
    Mai ales acum cu actul de identitate dau premiul la cine vor ei.
    Nu vreau să intru în detalii, baftă 🙂

  • Iachim George spune:

    Eu jucam mai mult luând bilete de la paypoint…ce rușine…mai bine jucați https://myprofitland.com/game/taraya

  • Daniela spune:

    Nu este legal sa dam CNP-ul cand jucam la loto. Unde mai sunt datele cu caracter confidential? Cu CNP-ul se pot face multe, pana la credite. ANPC-ul ar trebui sa interzica ceea ce loteria a pus in practica si anume sa ceara CNP-ul clientilor.

  • Aldea Nicolae spune:

    GDPR ! Nu mai ii pasa la nimeni de lege..

    ” articolul 89 alineatul (1);

    În practică, acest lucru înseamnă că trebuie:

    să fiți clari de la început cu privire la scopul în care colectați datele cu caracter personal și ce intenționați să faceți cu acestea; să vă respectați obligațiile privind documentația în ceea ce privește indicarea scopurilor dumneavoastră;
    să vă respectați obligațiile de transparență în ceea ce privește informarea persoanelor în privința scopurilor dumneavoastră; și
    să vă asigurați că, în cazul în care intenționați să utilizați sau să divulgați datele cu caracter personal într-un scop care este suplimentar sau diferit de scopul indicat inițial, noua utilizare este echitabilă, legală și transparentă.”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3