New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

Atenție, șoferi! Vor fi restricții de trafic în Pitești!

Atenție, șoferi! Vor fi restricții de trafic în Pitești!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Primăria Pitești anunță că miercuri, 31 mai 2023, vor avea loc restricții de trafic în municipiu.

În intervalul orar 11:00 – 11:30, traficul auto de pe Bulevardul Eroilor (tronsonul cuprins de la Inspectoratul Școlar Județean până la intersecția cu Bd. Republicii) va fi deviat pe trasee adiacente, cu excepția transportului public local.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Măsura a fost luată pentru desfășurarea în siguranță a adunării publice – marș și miting – organizate de Sindicatul Învățământului Preuniversitar Argeșean ,,Muntenia”.

Atenție, șoferi!

Participanții la trafic sunt rugați să folosească rute alternative.

Reamintim că miercuri, 3000 de profesori sunt așteptați să iasă în stradă la Pitești.

Cadrele didactice vor organiza un miting și un marș de protest de la Inspectoratul Școlar Județean Argeș, până în Piața Vasile Milea din Pitești.

1000 de persoane se vor întruni la sediul ISJ Argeş şi vor parcurge următorul traseu: ISJ Argeş – b-dul Eroilor – str. Victoriei – Piața Vasile Milea.

Mitingul are loc în contextul grevei generale din învățământ. Acțiuni similare sunt anunțate să aibă loc și în alte mari orașe ale țării în zilele următoare.

Consiliul Local Pitești este cel care a avizat solicitarea Sindicatului Învățământ Preuniversitar Argeşean ”Muntenia”, pentru desfășurarea acestei acțiuni.

Foto principal: descriptiv/ Sursă foto: Google Street View

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3