NOR CURIER 930X122

batrani

Au 60 de ani de căsnicie și sunt revoltați de obrăznicia tinerilor: „Să se reintroducă bătaia în şcoală!”

Primăria Piteşti a premiat astăzi 40 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, dar şi 5 cupluri cu peste 60 de ani de „vechime” în căsătorie. Cu acest prilej, unii dintre bătrâni s-au arătat revoltaţi de modul în care se comportă unii tineri de acum.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Tinerii de azi sunt terminaţi! Plătesc părinţii masterate pentru ei, dar degeaba, că nu găsesc loc de muncă”, ne-a spus doamna Maria Marinescu, premiată împreună cu soţul său, Pompiliu, pentru 60 de ani de căsnicie continuă. La rândul său, un alt bătrân ne-a declarat: „E prea multă libertate! Tinerii sunt obraznici faţă de bătrâni, nu mai ţin cont de nimic. Să se introducă, domnule, bătaia în şcoală, că aşa se mai poate face ordine!”.

Maria şi Pompiliu Marinescu sunt de fel din Roşiorii de Vede, dar s-au stabilit în Piteşti datorită serviciului. Maria Marinescu are 78 de ani, a lucrat la CEC, iar Pompiliu Marinescu, 83 de ani şi a lucrat la „Argeşeana” şi la „Panificaţie”. Au împreună un copil şi doi nepoţi. După Revoluţie au deținut şi un mic atelier de confecționat cruci.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3